Gerelateerde artikelen

  • Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise
  • Beeldhouwen kinderfeestje thuis organiseren Beeldhouwen kinderfeestje thuis organiseren
  • Verzamelen is creatief en geeft een doel Verzamelen is creatief en geeft een doel
  • Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby
  • Kamerplant wordt volgroeide boom Kamerplant wordt volgroeide boom
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
hobby

Kunst exposeren en landelijke Kunstbeurs

De Kunstjaarbeurs in september in Amsterdam is voor alle liefhebbers van hedendaagse beeldende kunst. De verscheidenheid in uitbeeldingen, in formaten, in stijlen en in prijzen is groot. Vrijwel alle kunstuitingen zijn dan ook te zien en tegen vriendelijke prijzen rechtstreeks van de kunstenaars te koop.
Voor kortingskaarten en de actuele informatie klik je op kunstjaarbeurs.nl

Tijdens de jaarlijkse Nationale Kunstjaarbeurs breng je jouw werk onder de aandacht! De nieuwe Kunstjaarbeurs in september biedt je de mogelijkheid om je werk rechtstreeks te exposeren en te verkopen op een grote landelijke kunstbeurs.
De kosten zijn gering. Je kunt zelfs terecht voor minder dan honderd euro!
Hierover lees je meer bij kunstzinnig.nl/magazine

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?