Gerelateerde artikelen

  • Bloemen en bladeren drogen doe je met deze tips Bloemen en bladeren drogen doe je met deze tips
  • Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise
  • Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint
  • Letters mozaieken voor thuis of tijdens feest Letters mozaieken voor thuis of tijdens feest
  • Kaars kleuren door dippen in vloeibare was Kaars kleuren door dippen in vloeibare was
  • Stof afbinden en verven in de magnetron Stof afbinden en verven in de magnetron
eropuit

Grappige knutselworkshops

Hebben jullie ooit gehoord van Pimp My Theemuts ?? En nog veel meer grappige en creatieve workshops zijn in de lunchroom van Pink Lemon in Den Bosch. Je kunt er ook een theedoos opleuken, leren bonbons maken, leren hoe je de mooiste en lekkerste taartjes kunt maken met marsepein ……
Ben je niet handig, dan kan je na een dagje shoppen in Den Bosch er nagenieten van zoete of hartige lekkernijen, gezonde fruitsapjes, salades en soepjes in een frivool interieur in roze en limoen. In de zomer kan je op het zonnige terras genieten.
Voor alle actuele informatie en reserveren surf je naar pinklemon.nl

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?