U bevindt zich hier: Home » eropuit » Grappige knutselworkshops

Grappige knutselworkshops

Geschreven door Elenea

Hebben jullie ooit gehoord van Pimp My Theemuts ?? En nog veel meer grappige en creatieve workshops zijn in de lunchroom van Pink Lemon in Den Bosch. Je kunt er ook een theedoos opleuken, leren bonbons maken, leren hoe je de mooiste en lekkerste taartjes kunt maken met marsepein ……
Ben je niet handig, dan kan je na een dagje shoppen in Den Bosch er nagenieten van zoete of hartige lekkernijen, gezonde fruitsapjes, salades en soepjes in een frivool interieur in roze en limoen. In de zomer kan je op het zonnige terras genieten.
Voor alle actuele informatie en reserveren surf je naar pinklemon.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com