U bevindt zich hier: Home » eropuit » DOE MEE: EXTRA winkans feest met La Vache qui rit !

DOE MEE: EXTRA winkans feest met La Vache qui rit !

Geschreven door Elenea

De winnaars zijn:
Sander K.
Sylvia vd M.
Belinda K.
Hester&Nicolai
Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier tijdens het groots verjaardagsfeest van La Vache qui rit in Duinrell.

Winactie. La Vache qui rit bestaat dit jaar 90 jaar en dat wordt groots gevierd! Op 10 september 2011 geeft de Lachende Koe een spetterend verjaardagsfeest in attractiepark Duinrell in Wassenaar. Dit unieke feest is exclusief voor genodigden en mensen die een kaartje hebben gewonnen via de actiecode op de verpakking van de kaasjes van La Vache qui rit.

LET OP : EXTRA WINKANS !!!!
Namens La Vach qui rit mogen wij, eropuit.blogo, ook kaartjes weggeven! Het belooft een heerlijk dagje uit te worden voor het hele gezin!
Om kans te maken om samen met de Lachende Koe dit spetterende verjaardagsfeest te vieren en deze onvergetelijke dag bij te wonen, hoef je alleen de volgende vraag te beantwoorden:

  • In welke vormen en smaken is La Vache qui rit verkrijgbaar?

E-mail je antwoord naar eropuit.blogo@gmail.com
Als je een prijs wint, ontvang je een e-mail om je adres en naam op te geven.

Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.
De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.
Duinrell zal speciaal voor deze feestelijke dag worden omgetoverd tot de kleurrijke wereld van La Vache qui rit. Het wordt een onvergetelijke dag voor jong en oud met een spectaculaire theatershow met Sita en Maud in de hoofdrol, een spannende quiz, muziek, entertainment en allerlei activiteiten zoals survival, rodeostier rijden en koeien melken. Ook zijn alle attracties in het park gewoon de hele dag open en je kunt zelfs een duik nemen in het Tikibad met de grootste glijbaan van Europa! Uiteraard is de Lachende Koe zelf ook aanwezig om alle felicitaties in ontvangst te nemen. De dresscode voor het verjaardagsfeest is rood, net zoals de kleur van La Vache qui rit!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com