U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Er op uit met comfortabele schoenen!

Er op uit met comfortabele schoenen!

Geschreven door Elenea

Een dagje dierentuin, op vakantie naar een zonnig land, een bezoekje aan het museum… Dat betekent veel lopen! Als je ergens heen gaat is het natuurlijk belangrijk om passend schoeisel mee te nemen. Je wilt het ten slotte wel de hele dag volhouden! Voor veel vrouwen volgt dan het dilemma: kies je voor comfort, of voor schoonheid? Wat als je na een dagje winkelen op de Ramblas van Barcelona nou naar een luxe restaurantje wilt, of naar een theatervoorstelling? Dan wil je daar niet op je bergschoenen binnen komen stampen, natuurlijk! Twee paar schoenen meenemen is veelal ook zo’n gedoe, dus pak je je heerlijke afgetrapte gympies of bereid je je voor op een dagje wankelen op je prachtige-doch-knellende pumps?

Gelukkig hoef je deze keuze niet altijd meer te maken, want Duo Boots verkoopt schoeisel gemaakt voor comfort én klasse. Duo heeft een breed assortiment

in allerlei stijlen, materialen en kleuren. Ook aan de medemens met smallere voeten of kuiten is gedacht – Duo heeft schoenen in drie wijdtematen en laarzen in 21 kuitmaten.
Hierdoor kun je zorgen dat je schoenen zo’n optimale fit hebben dat je minder snel last van zere voeten zult krijgen!
Zoals Duo Boots stelt: style is nothing without fit…… En dat is vooral belangrijk als je er op uit gaat!

Jenny

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com