U bevindt zich hier: Home » beurzen en Events » Babybeurs: het Babyfestival

Babybeurs: het Babyfestival

Geschreven door Elenea

Alles voor babies en kinderen tot 2 jaar (nieuw & 2e hands). Net vader geworden van de baby, Romy,  op het logo en het valt deze vader op dat er op het gebied van baby’s weinig regionale evenementen georganiseerd worden. En dat terwijl een aanstaande of jonge moeder (en vader, opa, oma, zusjes, etc…) hunkeren naar al de beschikbare informatie en producten in de regio op het gebied van baby’s.

Het Babyfestival geeft daarvoor de oplossing. Het is de bedoeling het Babyfestival op diverse locaties in heel Nederland te gaan organiseren. Mede gezien het feit dat er al jaren met succes het Hobbyfestival wordt georganiseerd, dus het babyfestival kan niet mislukken !!
Van kleding tot kraamcadeau en van slab tot stoel, alles voor de jonge spruit en ouders is welkom op het Babyfestival


Het Babyfestival is voor handelaren de uitgelezen plek om hun dienst, product of (web)winkel te profileren en voor de bezoekers het evenement om tips en adviezen in te winnen en alle noviteiten op babygebied te bewonderen en eventueel aan te schaffen.

Ook voor ouders waarvan de baby inmiddels peuter is geworden is het Babyfestival de aangewezen plek om hun babyspullen een 2e leven te geven.
De site : Het babyfestival is the place to be!
Je vindt er alle data en locaties waar het Babyfestival georganiseerd gaat worden. Je bent als bezoeker van harte welkom en mocht je als standhouder willen deelnemen, laat dat dan weten via het inschrijfformulier.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com