Gerelateerde artikelen

  • Sfeerlichtje maken door printen op goudpapier Sfeerlichtje maken door printen op goudpapier
  • Kerstballen oud een nieuwe look geven Kerstballen oud een nieuwe look geven
  • Bloemen en bladeren drogen doe je met deze tips Bloemen en bladeren drogen doe je met deze tips
  • Kerstslinger en feestslinger maken met lichtjes Kerstslinger en feestslinger maken met lichtjes
  • Grote ring als Sinterklaas surprise zelf maken Grote ring als Sinterklaas surprise zelf maken
  • Krans maken van tuin en bos materialen Krans maken van tuin en bos materialen
eropuit

Culinair genieten tijdens preuvenemint

Boek een paar dagen weg tijdens het preuvenemint in Maastricht. Het vindt altijd plaats vlak voor en in het laatste weekend dat helemaal in augustus valt. Met een keur aan artiesten is het preuvenemint een vierdaags culinair festijn en een uniek feestelijk gebeuren op het Vrijthof in Maastricht. Het doel van het Preuvenemint is het organiseren van een gezellig culinair feest …. De wereld te gast in Maastricht. Daar wil je toch bij zijn!!!

Op het Vrijthof staat een gezellige opstelling van zo’n veertig stands waar je lekker kan eten en drinken, en genieten van een gevarieerd muziekprogramma.

“Het woord Preuvenemint is een samentrekking van de maastrichtse dialectwoorden ‘preuve’ (proeven) en ‘evenemint’ (evenement). En een evenement waar men kan proeven van goede dingen des levens is precies wat het Preuvenemint is.”

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?