U bevindt zich hier: Home » eropuit » Culinair genieten tijdens preuvenemint

Culinair genieten tijdens preuvenemint

Geschreven door Elenea

Boek een paar dagen weg tijdens het preuvenemint in Maastricht. Het vindt altijd plaats vlak voor en in het laatste weekend dat helemaal in augustus valt. Met een keur aan artiesten is het preuvenemint een vierdaags culinair festijn en een uniek feestelijk gebeuren op het Vrijthof in Maastricht. Het doel van het Preuvenemint is het organiseren van een gezellig culinair feest …. De wereld te gast in Maastricht. Daar wil je toch bij zijn!!!

Op het Vrijthof staat een gezellige opstelling van zo’n veertig stands waar je lekker kan eten en drinken, en genieten van een gevarieerd muziekprogramma.

“Het woord Preuvenemint is een samentrekking van de maastrichtse dialectwoorden ‘preuve’ (proeven) en ‘evenemint’ (evenement). En een evenement waar men kan proeven van goede dingen des levens is precies wat het Preuvenemint is.”

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com