U bevindt zich hier: Home » hobby » Sketchcrawl is wereldwijd tegelijkertijd op locatie tekenen

Sketchcrawl is wereldwijd tegelijkertijd op locatie tekenen

Geschreven door Elenea

Wat is “sketchcrawl“. Mensen die van tekenen houden (alle leeftijden, niveaus) spreken elke drie maanden met elkaar af om samen op een locatie te tekenen. Deze Sketchcrawl vindt tegelijkertijd op talloze plaatsen over de hele wereld plaats, ik meen al een jaar of zes.

Loes Vork en Monique Kemp zijn twee vriendinnen die ook van tekenen houden en zij wilden graag eens meedoen. Maar in Nederland vond niet veel activiteit plaats. Zij zijn er toen zelf in Gouda mee begonnen. Op hun blog lees je er alles over.

De eerstvolgende internationale Sketchcrawl is op zaterdag 15 oktober 2011, en Gouda doet ook weer mee. Het is gratis, je neemt gewoon je eigen tekenspullen mee en komt een uurtje of de hele dag. En als je het erg leuk vindt kun je ook zelf een Sketchcrawl in je eigen woonplaats organiseren.

De afspraak is dat het gratis moet zijn voor de deelnemers, dat het open staat voor iedereen en dat er geen commercieel belang is. Zij organiseren het dan ook 100% vrijwillig en zonder budget. (Leve de social media!)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com