U bevindt zich hier: Home » hobby » Feestartikelen voor kinderpartijtje thuis

Feestartikelen voor kinderpartijtje thuis

Geschreven door Elenea

Wil je thuis een themafeestje organiseren voor je kinderen, dan gaat er vaak veel tijd zitten in het bij elkaar vinden van de juiste attributen. Witbaard heeft een enorm aanbod feestartikelen en verkleedspullen. Er zijn winkels in Amsterdam, Hilversum en Utrecht en een informatieve website witbaard.nl
“Schmink, Maskers, Pruiken, Hoeden, Brillen, Verkleedpakken, Versiering, Ballonnen, Fopartikelen, Handschoenen, Veren Boa’s, Struisveren, Sinterklaas kostuums en baarden, Kerstman en Kerstvrouw kleding, Abraham en Sarah artikelen, Paashaas pakken, Geboorte versieringen, Theater en film benodigdheden, en nog veel meer……”

Suggesties voor een themafeest zijn :

  • Piratenfeest
  • Prinsessenfeest

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com