U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Opera, muziek en theater voor iedereen

Opera, muziek en theater voor iedereen

Geschreven door Elenea

Bij het horen van het woord opera, vallen je ogen al bijna dicht van verveling. FOUT! Opera is zeker niet alleen klassiek of voor ouderen. Het Yo! Opera Festival laat je voorgoed met andere ogen naar opera kijken. Dit festival is met opera, muziek en theater van de bovenste plank !!!

Opera voor iedereen. Nieuwe opera’s uit binnen- en buitenland op ongewone locaties: rijdende bussen, een brug, een flat, een restaurant of gewoon voor de deur van een huis! Klinkt fantastisch, toch? Ik kan niet anders zeggen dan dat het er veelbelovend uitziet.
Het Huis a/d Werf is van woensdag 23 tot en met zaterdag 26 november 2011 een feestelijke plaats voor muzikale ontmoetingen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com