U bevindt zich hier: Home » buitenland » 't Plezantste land is pretpark Bobbejaanland

't Plezantste land is pretpark Bobbejaanland

Geschreven door Elenea

Het plezantste land en één van Europa’s populairste pretparken is Bobbejaanland. Daar kun je je een dag lang vermaken met je familie en vrienden. Ik dacht dat het alleen een attractiepark was, maar ik had het helemaal mis. Je kunt er natuurlijk wel in attracties, maar je kunt er ook eten, winkelen, kijken naar shows en nog veel meer. Kortom, voor iedereen is er wel iets te doen!

Bobbejaanland ligt in Kasterlee, België. Is dat een beetje ver reizen voor je? Dan boek je toch een hotelletje of een camping met korting in de buurt! Op de site van Bobbejaanland vind je praktische info.
De attractie King Kong is een wereldprimeur! Ontmoet King Kong als je durft………….

Schrijf je in voor de eropuit.blogo nieuwsbrief, zodat je wekelijks als eerste de nieuwste uit tips en ideeën ontvangt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com