Gerelateerde artikelen

  • Tips voor een lange autorit tijdens zomervakantie Tips voor een lange autorit tijdens zomervakantie
  • Spelletjes tips op de achterbank in de auto Spelletjes tips op de achterbank in de auto
  • Warme truiendag is op 15 februari Warme truiendag is op 15 februari
  • Kerstuitjes in de kerstvakantie Kerstuitjes in de kerstvakantie
  • Kostuum kreukvrij uit koffer Kostuum kreukvrij uit koffer
  • Halloween griezelen Heksendoorn Halloween griezelen Heksendoorn
eropuit

't Plezantste land is pretpark Bobbejaanland

Het plezantste land en één van Europa’s populairste pretparken is Bobbejaanland. Daar kun je je een dag lang vermaken met je familie en vrienden. Ik dacht dat het alleen een attractiepark was, maar ik had het helemaal mis. Je kunt er natuurlijk wel in attracties, maar je kunt er ook eten, winkelen, kijken naar shows en nog veel meer. Kortom, voor iedereen is er wel iets te doen!

Bobbejaanland ligt in Kasterlee, België. Is dat een beetje ver reizen voor je? Dan boek je toch een hotelletje of een camping met korting in de buurt! Op de site van Bobbejaanland vind je praktische info.
De attractie King Kong is een wereldprimeur! Ontmoet King Kong als je durft………….

Schrijf je in voor de eropuit.blogo nieuwsbrief, zodat je wekelijks als eerste de nieuwste uit tips en ideeën ontvangt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?