Gerelateerde artikelen

  • Letterbak nieuwe look geven is recyclen Letterbak nieuwe look geven is recyclen
  • Effen witte muur simpel relief dus sfeer geven Effen witte muur simpel relief dus sfeer geven
  • Traktatie ufo eierkoek op school zelf maken Traktatie ufo eierkoek op school zelf maken
  • Danspaar maken als Sinterklaas surprise Danspaar maken als Sinterklaas surprise
  • Cirkels tekenen en kleuren in acrylverf Cirkels tekenen en kleuren in acrylverf
  • Surrealistisch tekenen en schilderen tips Surrealistisch tekenen en schilderen tips
eropuit

DOE MEE: wereldwijd tegelijkertijd op locatie tekenen

Wat is “sketchcrawl“. Mensen die van tekenen houden (alle leeftijden, niveaus) spreken elke drie maanden met elkaar af om samen op een locatie te tekenen. Deze Sketchcrawl vindt tegelijkertijd op talloze plaatsen over de hele wereld plaats, ik meen al een jaar of zes.

Loes Vork en Monique Kemp zijn twee vriendinnen die ook van tekenen houden en zij wilden graag eens meedoen. Maar in Nederland vond niet veel activiteit plaats. Zij zijn er toen zelf in Gouda mee begonnen. Op hun blog lees je er alles over.

De eerstvolgende internationale Sketchcrawl is op zaterdag 15 oktober 2011, en Gouda doet ook weer mee. Het is gratis, je neemt gewoon je eigen tekenspullen mee en komt een uurtje of de hele dag. En als je het erg leuk vindt kun je ook zelf een Sketchcrawl in je eigen woonplaats organiseren.

De afspraak is dat het gratis moet zijn voor de deelnemers, dat het open staat voor iedereen en dat er geen commercieel belang is. Zij organiseren het dan ook 100% vrijwillig en zonder budget. (Leve de social media!)

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?