U bevindt zich hier: Home » boeken en tijdschriften » Wat gaan we doen vandaag?

Wat gaan we doen vandaag?

Geschreven door Elenea

Wandelen, fietsen, kanoen…….. kinderen vinden een dagje in de natuur extra leuk als je ze een overheerlijke picknick in het vooruitzicht geeft. Met de veelzijdige wandel-, fiets- en kanoroutes in het boek : Picknicken in de natuur laat je de stadse drukte achter je om neer te strijken op de mooiste picknickplekken in het bos, langs de waterkant of met een prachtig uitzicht over zee. Van een zilte sushipicknick op het strand tot smullen van vers geplukt fruit uit de boomgaard. Met dit boek organiseer je in een handomdraai een verrassende picknick. De unieke inlogcode in het boek biedt toegang tot de website www.ontrack.nl, waar de 15 routekaarten gratis kunnen worden gedownload. Zo biedt On Track altijd de meest actuele informatie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com