U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Sinterklaas met Bobbi voor peuter en kleuter

Sinterklaas met Bobbi voor peuter en kleuter

Geschreven door Elenea

Wie is Bobbi en hoe viert Bobbi Sinterklaas.  Het beertje Bobbi beleeft allerlei herkenbare dingen rond de viering van het sinterklaasfeest. Zoals de aankomst van de boot, het schoenzetten, zingen bij de haard, de spanning vooraf waarbij Bobbi zich als de sint verkleedt en het vrolijk vieren van pakjesavond.
In de sinterklaas tijd is dit een heerlijk boek voor alle peuters en kleuters! : het ideale sinterklaas boek voor een spannende tijd met sfeervolle tekeningen met veel details en de vlotte tekst op rijm maken dit boek compleet.
Voor het bestellen van het boekje, klik op : Bobbi viert Sinterklaas

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com