Gerelateerde artikelen

  • Verzamelen is creatief en geeft een doel Verzamelen is creatief en geeft een doel
  • Zelf menukaart maken online dus direct klaar Zelf menukaart maken online dus direct klaar
  • Wereldbol globe van papier maken Wereldbol globe van papier maken
  • Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie
  • Start bevalling tweeling in tekening Start bevalling tweeling in tekening
  • Stippentechniek voor en met kinderen Stippentechniek voor en met kinderen
hobby

Sinterklaas met Bobbi voor peuter en kleuter

Wie is Bobbi en hoe viert Bobbi Sinterklaas.  Het beertje Bobbi beleeft allerlei herkenbare dingen rond de viering van het sinterklaasfeest. Zoals de aankomst van de boot, het schoenzetten, zingen bij de haard, de spanning vooraf waarbij Bobbi zich als de sint verkleedt en het vrolijk vieren van pakjesavond.
In de sinterklaas tijd is dit een heerlijk boek voor alle peuters en kleuters! : het ideale sinterklaas boek voor een spannende tijd met sfeervolle tekeningen met veel details en de vlotte tekst op rijm maken dit boek compleet.
Voor het bestellen van het boekje, klik op : Bobbi viert Sinterklaas

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?