Gerelateerde artikelen

  • Kinderpartijtje organiseren met thuisbioscoop Kinderpartijtje organiseren met thuisbioscoop
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
  • Liefde en vriendschap van Lady Susan Liefde en vriendschap van Lady Susan
  • Tour de France creatief knutselen Tour de France creatief knutselen
  • Brasserie en bioscoop goede combi Brasserie en bioscoop goede combi
eropuit

Filmtip "Het kind op de fiets" is sociaal realistisch sprookje

In de film “Het kind op de fiets” ontfermt een kapster, Samantha, zich als een goede fee over een jongetje van twaalf jaar. Cyril wil zijn vader terugvinden die hem in een kindertehuis heeft gestopt. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij Samantha die bereid is om hem in het weekend in huis te nemen. Dit Waals sociaal-realistisch sprookje “Le gamin au vélo” werd bekroond met de Grand prix op het filmfestival in Cannes.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-jWOZ0ea690[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?