Gerelateerde artikelen

  • Herinnering vakantie en strandsfeer thuis Herinnering vakantie en strandsfeer thuis
  • Deurstopper als origineel vakantie souvenir Deurstopper als origineel vakantie souvenir
  • Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken
  • Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken
  • Spelletjes tips op de achterbank in de auto Spelletjes tips op de achterbank in de auto
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
eropuit

Passie voor begraafplaatsen

Heb jij dat ook? Als je ergens op vakantie bent, de behoefte om minimaal één begraafplaats te bezoeken. Een bezoek is nooit teleurstellend. Er heerst een serene rust, er fladderen vaak mooie vogels en vlinders en de teksten op de grafstenen kunnen je iets meegeven voor thuis. Ook de begraafplaatsen in eigen stad en land zijn de moeite van een bezoekje waard.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?