U bevindt zich hier: Home » eropuit » Creatieve markten steeds gezelliger en unieker

Creatieve markten steeds gezelliger en unieker

Geschreven door Elenea

Een creatieve markt bezoeken, daar word je vrolijk van. Ben je de massa productie zat en ben je op zoek naar iets authentieks, dan ga naar een creatieve markt. Je betaalt misschien ietsje meer,  want het is handwerk en dus zit er in alle producten tijd en energie. Duurzaamheid troef en een nieuwe manier van consumeren met muziek, theater, workshops, gezond eten en nog veeeeel meer…… Maak je keuze, alleen is het alleen maar om inspiratie op te doen :

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com