Gerelateerde artikelen

  • Saai vest nieuwe look geven doe je zo Saai vest nieuwe look geven doe je zo
  • Gras figuurzagen en knuffels erachter Gras figuurzagen en knuffels erachter
  • Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken
  • Brainstormen over kleur en de betekenis Brainstormen over kleur en de betekenis
  • Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen
  • Creativiteit ontwikkelen en stimuleren Creativiteit ontwikkelen en stimuleren
eropuit

Creatieve markten steeds gezelliger en unieker

Een creatieve markt bezoeken, daar word je vrolijk van. Ben je de massa productie zat en ben je op zoek naar iets authentieks, dan ga naar een creatieve markt. Je betaalt misschien ietsje meer, ¬†want het is handwerk en dus zit er in alle producten tijd en energie. Duurzaamheid troef en een nieuwe manier van consumeren met muziek, theater, workshops, gezond eten en nog veeeeel meer…… Maak je keuze, alleen is het alleen maar om inspiratie op te doen :

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?