U bevindt zich hier: Home » hobby » Gratis patroon knuffel van lange lijs muis

Gratis patroon knuffel van lange lijs muis

Geschreven door Elenea

lange lijs muis patroonGratis patroon om zelf een knuffel lange lijs muis te maken. Vinden jullie de knuffel muizen van en.espritcabane.com ook zo leuk. En wat nou helemaal zo aardig is, dat ze het naaipatroon met ons deelt. Voor het printen van het naaipatroon klik je op :  en.espritcabane.com/muis patroon

TIP: Je kan het naaipatroon in zin geheel !!!! met het kopieerapparaat vergroten, als je een grote knuffelmuis wilt maken.

Gratis patroon knuffel van lange lijs muis

De muis kun je maken van (grijs) linnen en restjes stof. De strik rond de nek is gewoon gehaakt met gekleurde garens. De ogen zijn getekend met een fijne punt viltstift.
Print het patroon op stevig papier en knip elk deel uit. Leg elk deel twee keer aan de verkeerde kant op de stof, met uitzondering van het stuk met het sterretje, die slechts één keer moet worden overgenomen. Knip uit de stof met rondom 8 mm naad .
Naai de naden van benen, armen en oren met de goede kanten op elkaar vast en keer met behulp van een potlood en pincet. Vul de armen en benen met zachte poppenvulling.

Nu naai je de twee hoofd-delen met de goede kanten aan elkaar, te beginnen bij de nek en je eindigt bij de neus. Voorzichtig stik je de snuit / bovenkant van het hoofd van beide zijden, te beginnen bij de neus. Stop wanneer je op de plek komt waar de oren moeten komen (zie de markeringen op het patroon).
Steek de oren er tussen, zorg ervoor dat ze de juiste richting op komen, want ze zijn nog steeds aan de binnenkant !!!!!! Keer het hoofd naar de goede kant en werk verder af.

Nu ga je het lichaam naaien.
Stik aan beide zijden, waardoor er een opening is aan de bovenkant voor de armen (zie de markeringen op patroon). Stik de benen op het onderste deel van het lichaam, opnieuw zorg je ervoor dat ze de juiste kant op staan. De benen zijn nog steeds aan de binnenkant !!!!, en de voeten moeten echt goed uitkomen onder het lichaan. Stik de armen op het lichaam. Net als de benen, en controleer (check dubbel check) dat benen en armen goed verbonden zijn.

Zodra je het lichaam hebt gevuld, naai je de schouders en bevestig je het hoofd met een onzichtbare steek. Haak een strik en bevestig deze rond de muizen nek.”

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Strauwen Martine december 7, 2011 - 10:31 am

Kan iemand me vertellen hoe ik haren van wol bevestig op een popje om zelf te maken ??

Reageer
Elenea december 7, 2011 - 11:25 pm

@Martine. Plakken met textiellijm of vastnaaien met naald en draad …………..

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com