Gerelateerde artikelen

  • Patroon kerstbal van gekleurd papier Patroon kerstbal van gekleurd papier
  • Kerstman maken uit lapjes vilt Kerstman maken uit lapjes vilt
  • Stevige kerstsok maken met gratis patroon Stevige kerstsok maken met gratis patroon
  • Appel als kaarsenkandelaar zelf maken Appel als kaarsenkandelaar zelf maken
  • Patroon laars en sok van kerstman als decoratie Patroon laars en sok van kerstman als decoratie
  • Kerst raamhanger maken voor Kerstmis Kerst raamhanger maken voor Kerstmis
eropuit

December eetinspiratie is leuk uitje voor de kerstvakantie

December eetinspiratie Surprise! Surprise! Heb je al eens een portie ‘dromen van een witte kerst’ op je bord gevonden, aan ‘goede voornemens’ geknabbeld, een boeketje ijsbloemen geplukt en gegeten of je laten kussen door een engel? Met andere woorden, houd je ontzettend veel van cadeautjes en verrassingen? Dan is de culinaire werkplaats de decembermaand the place to be. Bij dit kunstzinnige eetinitiatief in de Amsterdamse staatsliedenbuurt, kun je de hele decembermaand terecht voor een eetspecial, in 2011 de eetspecial Surprise! Surprise!.

In de maand december presenteert de culinaire werkplaats de eetinspiratie, een eetervaring boordevol eetcadeautjes en geïnspireerd op december perikelen.
Overigens uitsluitend geschikt voor culinaire avonturiers.

Iedere eetinspiratie van de culinaire werkplaats bestaat uit 5 gerechten, namelijk:
1 eetcocktail, 2 hartige gerechten gevolgd door 2 zoetige. Het ontwerpersduo Marjolein Wintjes en Eric Meursing heeft 5 feestelijke klassiekers afgestoft en in een volslagen nieuwe outfit en context gestoken. Zo staan er o.a. goede voornemens, dromen van een witte kerst en ijsbloemen op het menu. Een ware vloeibare smaakexplosie zijn de drinkcocktail fireworks, en het non alcoholisch aperitief kissed by an angel.

  • Lees meer bij deculinairewerkplaats.nl
  • Reserveren: telefonisch 06 54 64 65 76 of per e-mail: info@deculinairewerkplaats.nl
  • Adres: de culinaire werkplaats, Fannius Scholtenstraat 10 huis, 1051 EX Amsterdam
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k0X1CFaCPtA[/youtube]
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?