Gerelateerde artikelen

  • Herinnering vakantie en strandsfeer thuis Herinnering vakantie en strandsfeer thuis
  • Deurstopper als origineel vakantie souvenir Deurstopper als origineel vakantie souvenir
  • Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken
  • Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken
  • Creativiteit ontwikkelen en stimuleren Creativiteit ontwikkelen en stimuleren
  • Gezond en creatief jaar 2019 Gezond en creatief jaar 2019
moeders

Dagje uit tijdens de vakantie b.v. kerstvakantie

Als de (kerst)vakantie al weer een paar dagen op gang is, bestaan de eerste dagen van de (kerst)vakantie uit regelmatig hangen op de bank, gamen, tv kijken, ruzie maken en vooral erg vervelen. Maar dat hoort er bij.
Onlangs hoorde ik dat af en toe vervelen alleen maar goed is voor kinderen!
Want het kan soms best prettig zijn om even niets te hoeven doen. Samen balans vinden in het stimuleren van het kind met activiteiten thuis en buitenshuis en het toelaten dat het kind vrije tijd heeft waar het zelf invulling aan kan geven.

Verder hebben de kinderen echt niet te klagen, want ze gaan vaak een paar dagen in de (kerst)vakantie logeren bij opa en oma en dat vinden ze altijd prachtig. Bij opa en oma mag namelijk alles (………..wel altijd weer even wennen als ze weer terug komen !!!!).
Voor de overige vakantie dagen zijn een paar leuke uitjes te verzinnen. Er is weer genoeg te doen. Leuke vakantie suggesties zijn te vinden bij de kinderpretpagina.
Heb jij nog leuke tips?  Meld ze in een reactie onder dit artikel……

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?