U bevindt zich hier: Home » moeders » Dagje uit tijdens de vakantie b.v. kerstvakantie

Dagje uit tijdens de vakantie b.v. kerstvakantie

Geschreven door Elenea

Als de (kerst)vakantie al weer een paar dagen op gang is, bestaan de eerste dagen van de (kerst)vakantie uit regelmatig hangen op de bank, gamen, tv kijken, ruzie maken en vooral erg vervelen. Maar dat hoort er bij.
Onlangs hoorde ik dat af en toe vervelen alleen maar goed is voor kinderen!
Want het kan soms best prettig zijn om even niets te hoeven doen. Samen balans vinden in het stimuleren van het kind met activiteiten thuis en buitenshuis en het toelaten dat het kind vrije tijd heeft waar het zelf invulling aan kan geven.

Verder hebben de kinderen echt niet te klagen, want ze gaan vaak een paar dagen in de (kerst)vakantie logeren bij opa en oma en dat vinden ze altijd prachtig. Bij opa en oma mag namelijk alles (………..wel altijd weer even wennen als ze weer terug komen !!!!).
Voor de overige vakantie dagen zijn een paar leuke uitjes te verzinnen. Er is weer genoeg te doen. Leuke vakantie suggesties zijn te vinden bij de kinderpretpagina.
Heb jij nog leuke tips?  Meld ze in een reactie onder dit artikel……

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com