U bevindt zich hier: Home » eropuit » Op kerstavond is de kerk een kerstuitje voor iedereen

Op kerstavond is de kerk een kerstuitje voor iedereen

Geschreven door Elenea

Tijdens de kerstnacht is de kerk hét kerstuitje geworden. Steeds meer Nederlanders bezoeken een van de grote gebedshuizen zoals de Jacobuskerk in Den Haag, de Sint-Jan basiliek in Den Bosch, de Nicolaaskerk in Amsterdam, de Dom in Utrecht, de Laurenskerk in Rotterdam of een sfeervolle dorpskerk.
Zoek bijtijds in het lokale en regionale krantje of in het stads- of regioblad in welke grote sfeervolle kerk of sfeervolle dorpskerk je terecht kan voor een mis of dienst om de kerstavond in gepaste sfeer te ondergaan. Door de saamhorigheid en de zingeving kan een ieder de Kerst op zijn eigen wijze beleven. Zorg dat je er ieder jaar vroeg bij bent, anders zijn er alleen nog maar staanplaatsen of kan je er niet meer bij ………….

Helaas heb ik nog geen website kunnen vinden waar alle kerstavond kerkdiensten van Nederland staan vermeld. Of heb ik iets over het hoofd gezien ??

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com