Gerelateerde artikelen

  • Effen witte muur simpel relief dus sfeer geven Effen witte muur simpel relief dus sfeer geven
  • Gezond en creatief jaar 2019 Gezond en creatief jaar 2019
  • Kerstknallers maken ook voor jaarwisseling Kerstknallers maken ook voor jaarwisseling
  • Prettige en feestelijke kerstdagen 2018 Prettige en feestelijke kerstdagen 2018
  • Alternatieve kerstboom plakken op de muur Alternatieve kerstboom plakken op de muur
  • Tips om zelf engeltjes te maken Tips om zelf engeltjes te maken
eropuit

Op kerstavond is de kerk een kerstuitje voor iedereen

Tijdens de kerstnacht is de kerk hét kerstuitje geworden. Steeds meer Nederlanders bezoeken een van de grote gebedshuizen zoals de Jacobuskerk in Den Haag, de Sint-Jan basiliek in Den Bosch, de Nicolaaskerk in Amsterdam, de Dom in Utrecht, de Laurenskerk in Rotterdam of een sfeervolle dorpskerk.
Zoek bijtijds in het lokale en regionale krantje of in het stads- of regioblad in welke grote sfeervolle kerk of sfeervolle dorpskerk je terecht kan voor een mis of dienst om de kerstavond in gepaste sfeer te ondergaan. Door de saamhorigheid en de zingeving kan een ieder de Kerst op zijn eigen wijze beleven. Zorg dat je er ieder jaar vroeg bij bent, anders zijn er alleen nog maar staanplaatsen of kan je er niet meer bij ………….

Helaas heb ik nog geen website kunnen vinden waar alle kerstavond kerkdiensten van Nederland staan vermeld. Of heb ik iets over het hoofd gezien ??

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?