Gerelateerde artikelen

  • Deurstopper als origineel vakantie souvenir Deurstopper als origineel vakantie souvenir
  • Keuken simpel nieuwe look geven met deze tip Keuken simpel nieuwe look geven met deze tip
  • Brainstormen over kleur en de betekenis Brainstormen over kleur en de betekenis
  • Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen
  • Creativiteit ontwikkelen en stimuleren Creativiteit ontwikkelen en stimuleren
  • Kunst op je broekzak van je jeans maken Kunst op je broekzak van je jeans maken
eropuit

Culturele nieuwjaarsduik in Utrecht

Op zondag 15 januari 2012 kun je in Utrecht deelnemen aan de culturele nieuwjaarsduik. Geen kippenvel op het strand of een ijskoude duik, maar een (grotendeels gratis) warm cultureel bad bij vele Utrechtse instellingen.

Nieuwjaarsduik biedt een avontuurlijk programma voor echte liefhebbers van kunst en cultuur. Er zijn workshops, je kunt op talloze plekken dansen en er zijn speciale activiteiten voor kinderen, studenten en ouderen. Er zijn veel gratis programma’s, dus neem die duik!!!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?