Gerelateerde artikelen

  • Persoonlijk tijdschrift of Glossy maken als cadeau Persoonlijk tijdschrift of Glossy maken als cadeau
  • Groene zeep goedkoop, duurzaam en geschikt voor alles Groene zeep goedkoop, duurzaam en geschikt voor alles
  • Zonnebril leesbril brillenkoord zelf maken Zonnebril leesbril brillenkoord zelf maken
  • Kussen maken van kleurrijke oude stropdassen Kussen maken van kleurrijke oude stropdassen
  • Wespen voorkomen in glas of schaal Wespen voorkomen in glas of schaal
  • Magnetron maakt bacterien non-actief Magnetron maakt bacterien non-actief
moeders

Roman over het huwelijk, werk en moederschap

Het leven lijkt alleen nog maar te draaien om de organisatie van andermans leven (zowel thuis als op het werk), terwijl de chaos steeds groter wordt. Moeder is het zat dat de sokken van haar man de wasmand niet kunnen vinden, dat zijn theezakjes in de gootsteen liggen aan te koeken, dat hij nooit zijn eigen sleutels kan vinden en dat ze struikelt over de troep die iedereen maar laat liggen. Om zich te wapenen, komt ze op het idee om net als bij haar zoontjes een puntenlijst bij te houden, maar in deze zal ze alles bijhouden wat haar echtgenoot Joel fout doet of nalaat. Wat begint met een onschuldig overzicht, wordt een hilarische en soms pijnlijke strijd om de vrijheden en verplichtingen in een relatie.

Het boek “De troep onder aan de trap” is een humoristische kijk op werk, gezin en relaties. Leuk om cadeau te krijgen en te geven.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?