Gerelateerde artikelen

  • Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas
  • Knoopsgaten naaien met de hand doe je zo Knoopsgaten naaien met de hand doe je zo
  • Bouwplaat zeester om te vouwen en te plakken Bouwplaat zeester om te vouwen en te plakken
  • Bouwplaat goggomobil is hebbeding Bouwplaat goggomobil is hebbeding
  • Speldenkussen naaipatroon uit twee vierkantjes Speldenkussen naaipatroon uit twee vierkantjes
  • Schilderen met plamuurmes tips en trucs Schilderen met plamuurmes tips en trucs
hobby

Zelf ondergoed en lingerie naaien, tips en trucs

Wisten jullie dat je zelf je eigen lingerie kan ontwerpen en naaien. Ja, eigenlijk wel, maar nooit zo over nagedacht zeker. Lingeriematerialen zijn zeer rekbaar en vereisen een andere naaitechniek dan gewone modestoffen.Ook de stoflegging en het knippen van de patroondelen zijn anders.
Dus mijn advies is eigenlijk :

  • eerst veel oefenen met proeflapjes
  • of een lingerie cursus volgen

Ik heb een cursus lingerie maken gevonden, waar je leert slips en BH’s te tekenen, te knippen en in elkaar te zetten en ze leren je de nodige tips en trucs. Deze cursus is in Turnhout, België. Wellicht vind je een lingerie cursus bij jou in de buurt.

Op de valreep vind ik een winkel met lingerie om zelf te maken die duidelijke afbeeldingen laat zien. Een ongelooflijk uitgebreid assortiment materialen voor de zelf te maken lingerie zoals broderie kanten en kantjes, schouderbandjes in alle kleuren en ga zo maar door. Echt, ongelooflijk uitgebreid.

TIPS en TRUCS zelf ondergoed naaien bij www.creabh.nl

Heel veel plezier met shoppen en dan uiteraard met het maken en showen!