Gerelateerde artikelen

  • Kinderpartijtje organiseren met thuisbioscoop Kinderpartijtje organiseren met thuisbioscoop
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Liefde en vriendschap van Lady Susan Liefde en vriendschap van Lady Susan
  • Brasserie en bioscoop goede combi Brasserie en bioscoop goede combi
  • Film Mon Roi vertelt over verstikkende passie Film Mon Roi vertelt over verstikkende passie
  • Kinderfilmfestival door heel Nederland Kinderfilmfestival door heel Nederland
eropuit

Filmtip: "The Help" toont de bizarre angst van blank voor zwart

Zoals ook hier weer blijkt is angst een slechte raadgever. De bizarre angst van blank voor zwart kreeg de ruimte door ongenuanceerde roddel en achterklap.
De film “The Help” is gebaseerd op de bestseller “Een keukenmeidenroman” en speelt zich af in de jaren ‘60 in Mississippi. Een meisje uit het zuiden van het land heeft besloten om schrijfster te worden en besluit een groep zwarte vrouwen te interviewen die hun hele leven hebben gewijd aan het helpen van families uit het zuiden. Steeds meer zwarte vrouwen zijn bereid hun verhaal te vertellen. Ondertussen worden er bijzondere en echte vriendschappen gesloten, maar niet voordat de rest van de stad heeft laten weten hoe over al deze nieuwe ontwikkelingen gedacht wordt.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J_ajv_6pUnI[/youtube]

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?