Gerelateerde artikelen

  • Inspiratie muur achter je bureau tips Inspiratie muur achter je bureau tips
  • Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Oost Indische kers geeft inspiratie Oost Indische kers geeft inspiratie
  • Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren
moeders

Inspiratie van styliste voor Moeders en mode

Als je moeder bent geef je minder uit aan kleding voor jezelf. Is dat omdat je mode dan minder belangrijk vindt? Styliste Danie Bles gaat de lezeressen van het tijdschrift Kek Mama vanaf nu elke maand informeren over trends en stylingtips in een eigen rubriek. Bles, zelf moeder, vindt mode en werk nog even belangrijk als altijd.
“Mensen zeiden wel eens tegen me: ‘Wacht maar tot je een kind krijgt, dan vind je werk veel minder belangrijk’. Daar ben ik het niet mee eens, je prioriteiten verschuiven, dat wel.”
Wil je o.a. daar meer over lezen en wil je graag stylingadviezen die je inspiratie geven op het gebied van moeders en mode en wil je lekker ontspannen met een glossy lifestyle magazine voor vrouwen met kinderen.
Koop regelmatig een los nummer van het magazine Kek Mama.

Wie bijvoorbeeld denkt dat de moeder met jonge kinderen kiest voor de makkelijke stapper (schoen) en spijkerbroek heeft het mis. De sleehak en de tregging scoren het hoogst bij modeproducten die de moeders het afgelopen seizoen hebben gekocht. De Chino (broek met een laag kruis), de nepleren legging en de nepbont jasjes doen het minder goed onder de moeders. Deze trends kunnen wat Kek Mama betreft direct de prullenmand in.