U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Tijdschrift Kinderen bestaat 35 jaar met feesteditie

Tijdschrift Kinderen bestaat 35 jaar met feesteditie

Geschreven door Elenea

Magazine Kinderen bestaat 35 jaar en viert dit met een cover van het bekende ontwerpersduo Blond Amsterdam. Bij deze feesteditie is een exclusief cadeautje voor alle lezeressen. Het extraatje is grappig getekende figuurtjes die je in een handomdraai omtovert tot een prachtige mobile voor boven het bedje of de box.

Tips van BN’ers
In het speciale feestnummer pakt Kinderen ook extra uit met maar liefst 35 opvoedtips van bekende moeders en vaders (Katja Schuurman, Winston Gerschtanowitz, Sophie Hilbrand, Jan Smit en vele anderen), feestmode voor baby’s, peuters en kleuters, recepten voor de lekkerste taarten en traktaties en interviews en reportages.
Leuk om cadeau te geven en te krijgen.
Bestellen doe je bijFeesteditie tijdschrift Kinderen“.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com