Gerelateerde artikelen

  • Bloemen en bladeren drogen doe je met deze tips Bloemen en bladeren drogen doe je met deze tips
  • Kerstslinger en feestslinger maken met lichtjes Kerstslinger en feestslinger maken met lichtjes
  • Patat Pizza Pannenkoek feestje organiseren Patat Pizza Pannenkoek feestje organiseren
  • Danspaar maken als Sinterklaas surprise Danspaar maken als Sinterklaas surprise
  • Krans maken van tuin en bos materialen Krans maken van tuin en bos materialen
  • Beeldhouwen kinderfeestje thuis organiseren Beeldhouwen kinderfeestje thuis organiseren
moeders

Tijdschrift Kinderen bestaat 35 jaar met feesteditie

Magazine Kinderen bestaat 35 jaar en viert dit met een cover van het bekende ontwerpersduo Blond Amsterdam. Bij deze feesteditie is een exclusief cadeautje voor alle lezeressen. Het extraatje is grappig getekende figuurtjes die je in een handomdraai omtovert tot een prachtige mobile voor boven het bedje of de box.

Tips van BN’ers
In het speciale feestnummer pakt Kinderen ook extra uit met maar liefst 35 opvoedtips van bekende moeders en vaders (Katja Schuurman, Winston Gerschtanowitz, Sophie Hilbrand, Jan Smit en vele anderen), feestmode voor baby’s, peuters en kleuters, recepten voor de lekkerste taarten en traktaties en interviews en reportages.
Leuk om cadeau te geven en te krijgen.
Bestellen doe je bijFeesteditie tijdschrift Kinderen“.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?