Gerelateerde artikelen

  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Museum de Kantfabriek te Horst expositie ‘Remember me’ Museum de Kantfabriek te Horst expositie ‘Remember me’
  • Strandtas haken van plastic tasjes Strandtas haken van plastic tasjes
  • Museum de Kantfabriek met exposities en meer Museum de Kantfabriek met exposities en meer
  • Expositie in Museum de Kantfabriek Expositie in Museum de Kantfabriek
  • Leukste evenementen RAI Amsterdam Leukste evenementen RAI Amsterdam
eropuit

The Amsterdam Dungeon is griezelen en lol beleven

In één bezoek een museum, een voorstelling en een attractiepark beleven doe je bij The Amsterdam Dungeon is een combinatie tussen. Een museum omdat de geschiedenis van Amsterdam als uitgangspunt genomen wordt, een voorstelling omdat er gewerkt wordt met echte acteurs en een attractiepark, omdat de bezoekers er onder andere een ritje met een angstaanjagende achtbaan en een spannende tocht door het spiegellabyrint zullen maken.

De Pest, de VOC, de Spaanse Inquisitie en de donkere straten van Amsterdam; alles is op een duistere manier tot leven gebracht. Dit alles maakt The Amsterdam Dungeon meer dan alleen een museum, het is een belevenis!

De website ziet er veelbelovend uit, dus die moet je dan ook bekijken. Het doet allemaal griezelig en eng aan…….

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?