U bevindt zich hier: Home » moeders » Exameneisen strenger en digitaal examentraining

Exameneisen strenger en digitaal examentraining

Geschreven door Elenea

In de nabije toekomst worden de exameneisen strenger en is het van extra belang dat leerlingen zich kundig voorbereiden op de naderende eindexamens. ThiemeMeulenhoff, uitgever van de bekende Examenbundels, speelt hier op in met de lancering van een nieuw product: Oefenbank Examentraining. Dit is een digitale database waarmee de docent zijn leerlingen op individueel of klassikaal niveau een gevarieerde voorbereiding kan bieden. In tegenstelling tot andere vormen van examentrainingen, biedt Oefenbank Examentraining de mogelijkheid toe te spitsen op het individu. Vanaf vandaag kunnen docenten via oefenbank-online.nl een proeflicentie voor twee weken gratis gebruik aanvragen. Oefenbank Examentraining is beschikbaar voor het schooljaar 2012/2013. 

Met Oefenbank Examentraining kan de docent per leerling een keuze maken in niveau, lengte en onderwerpen van de opgaven. Hiermee kan hij naar eigen inzicht een gevarieerde motiverende examentraining samenstellen die aansluit bij de leerstof van dat moment.  De examentraining kan als hand-out geprint worden en/of op het digibord vertoond worden.  Het grote voordeel van deze manier van werken is dat het de docent geen extra voorbereidingstijd kost.
Grotere kans van slagen omdat op individueel niveau veel gerichter gewerkt kan worden en dat is natuurlijk niet alleen in het belang van de leerlingen zelf maar ook voor hun ouders, de docenten en de school!
Voor meer informatie en hoe het precies werkt, surf je naar Oefenbank Examentraining
Een handig instrument dat als proeflicentie beschikbaar is en wat voor scholen/docenten te bestellen is via de boekenlijsten.
Bekijk de printscreens

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com