U bevindt zich hier: Home » hobby » Kleding recyclen en meedoen aan digitale samenwerking

Kleding recyclen en meedoen aan digitale samenwerking

Geschreven door Elenea

Sylvia is op zoek naar jonge meiden en dames die van hun hobby misschien iets meer willen maken. Sylvia is de eigenaar van de pimp–factory biedt vrouwen kosteloos de gelegenheid om hun creativiteit in haar web–atelier aan te bieden. De vrouwen hoeven niets anders te doen dan foto’s in te sturen van hun creaties.

De pimp-factory heeft een bepaalde doelgroep
In het atelier worden nieuwe kleding en goede tweedehands kleding opgepimpt tot leuke wannahaves voor jonge dames vanaf maat 46 tot 56.
Waarom deze doelgroep? Veel jonge meiden met een maatje meer houden van opvallende kleding in de trant van Desigual en Not the Same, jammer genoeg gaat de maatvoering van deze kleding niet verder dan 42/44.
Daar pakt Sylvia van Vlaanderen het op en probeert origineel te zijn.

Op dit moment is de collectie (nog) niet zo groot, maar door middel van extern medewerkenden wil zij dit graag vergroten, met ieder een eigen inbreng.
Recyclen staat hoog in het vaandel, net als een uniek concept.
Op dit moment worden de labels voor haar geprint en wordt er uitgezocht hoe zij de kleding nog beter kan fotograferen zonder te veel kosten maken.

Uiteraard is het de bedoeling dat de medewerkenden regelmatig bij elkaar komen om elkaar te leren kennen, ideeën uit te wisselen en allerlei zaken te bespreken.

Wie wil reageren op dit bijzondere samenwerkingsvoorstel?
Het zou leuk zijn als er dames zijn die het leuk vinden samen de pimp–factory tot een bijzonder web–atelier uit te laten groeien. De pimp–factory is ingeschreven bij de KVK.

Meer lezen en bekijken doe je bij haar website : www.pimp–factory.com en reageren doe je via het e-mailadres : sylviavlaanderen@ziggo.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com