U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Poppen breien en paaseieren breien met Arne & Carlos

Poppen breien en paaseieren breien met Arne & Carlos

Geschreven door Elenea

Arne & Carlos zijn terug! Nadat ze de wereld hebben veroverd met gebreide kerstballen, wagen ze zich nu aan ieders favoriete voorjaarsfeest: Pasen! En ze komen weer naar Nederland ter promotie van hun nieuwe boeken:

Arne & Carlos breien op hun paasbest (verschijnt 21 februari 2012)
Pasen! In dit aanstekelijke paasboek kunnen breisters aan de slag met o.a. een paashaas in diverse outfits, kippen, eierwarmers, en – hoe kan het ook anders – paaseieren! Stuk voor stuk vrolijke accessoires om je huis in paassfeer om te kunnen toveren.

 

 

 

Poppen breien met Arne & Carlos (verschijnt in mei 2012)
Ook dit beloofd weer een brei walhalla te worden waarin de mannen laten zien hoe je zelf verschillende poppen kunt breien. In Noorwegen is het boek al verschenen onder de titel Strikkedukker (letterlijk Poppen breien) en het is daar al net zo’n hit als Kerstballen breien.

De breiprojecten zijn niet moeilijk als je de stap-voor-stap instructies leest, volgt en de vele foto’s bekijkt. Arne & Carlos zorgen weer voor een waar breifeest.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com