U bevindt zich hier: Home » eropuit » Slapen in een tipi

Slapen in een tipi

Geschreven door Elenea

Indiaantje spelen? Nou, dat wordt dan nog veel leuker als je ook echt kan overnachten in een echte tipi! In Nijmegen, bij de Bosjuweel kan je een echte indianentent huren. Dan alleen nog een tooi en je weekend kan niet meer stuk!

 

Ook bij buitengewoongroenhoff.nl is een tipi arrangement te boeken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?