U bevindt zich hier: Home » kleding en accessoires » T-shirt versieren en pimpen, ideeën en tips

T-shirt versieren en pimpen, ideeën en tips

Geschreven door Elenea

BRON: hippeshops.nl

Heb je genoeg van dat saaie shirt, t-shirt of sweater, dan kan je op verschillende creatieve manieren je oude shirt omtoveren tot een nieuw design. Ook nog uniek, omdat je het zelf ontwerpt.

 1. Versier je shirt aan de voorkant met kant
  Koop een stuk kant, groot genoeg voor de hoogte van jouw shirt. Leg je shirt op de een gladde ondergrond met de voorkant naar boven en leg daar het kant op. Speld dit kant vast aan de voorkant van je shirt langs de zijnaden, armsgat naden en halsnaad. Knip het kant met 1 – 1.5 cm naad af. Vouw de naden om, zodat het precies op de naad van je t-shirt valt en speld alles vast. Naai het stuk kant met de hand LOSJES vast aan het t-shirt.
 2. T-shirt met sterretjes
  In een fourniturenwinkel koop je platte sterretjes. Plak met textiellijm de sterretjes op je t-shirt. Goed laten drogen……
  Je kan ook eerst met kleermakerskrijt een tekening maken op je shirt en in die vorm de sterretjes opplakken.
  TIP : In plaats van sterretjes kan je ook parel kraaltjes losjes vastnaaien op je shirt.
 3. T-shirt bespuiten
  Zoek een stuk plastic met daarin gaatjes in een bepaald motief (tafelzeil). Leg dit stuk zeil over je t-shirt en spuit met een spuitbus met textielverf hierover heen. Til voorzichtig op en het motief zit op je t-shirt. Goed laten drogen.
 4. Strijkmotiefjes op je shirt strijken
  Leuk idee om meerdere motiefjes bij elkaar langs de onderrand of op de schouder te strijken.Ik zelf vind de vogeltjes erg leuk. Knip ze met dit patroon uit leuke restjes stof en plak ze met textiellijm op je shirt.
  Of koop deze

  – strijk applicaties voor kids
  strijkmotieven van velours
 5. Ketting rijgen aan t-shirt
  Rijg een ketting met stevig draad en mooie kraaltjes. Doe een kettingsluiting aan beide uiteinden van de ketting. Naai aan elke schouder/halsnaad een stevig lus-bandje vast op de plek waar jij wil dat de ketting komt. Hang de ketting in de bandjes en sluit de ketting

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com