U bevindt zich hier: Home » hobby » Zelf een unieke Valentijnskaart maken

Zelf een unieke Valentijnskaart maken

Geschreven door Elenea

Wilt u een originele Valentijnskaart versturen naar uw geliefde? Deze kunt u gemakkelijk maken via de kaartensite Greetz. Op de pagina met Valentijnskaarten kunt u verschillende kaarten uitkiezen die zeer geschikt zijn voor de Valentijn.  Het bijzondere van deze kaarten is eigenlijk dat het niet gaat om kaarten, maar om sjablonen die u zelf kunt aanpassen.
Door een foto van hem, van haar of van jullie beiden te uploaden en in de kaart te kunnen verwerken kunt u gemakkelijk een persoonlijke en unieke Valentijnskaart maken. Met bijvoorbeeld als resultaat de bovenstaand afbeelding.
Een leuk geschenk waarbij je natuurlijk ook makkelijk je eigen creativiteit kwijt kunt. Registreer nu bij Greetz voor 20% korting op alle kaarten én ontvang een gratis postzegel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com