Gerelateerde artikelen

  • Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint
  • Letters mozaieken voor thuis of tijdens feest Letters mozaieken voor thuis of tijdens feest
  • Sieraden maken met handige tangen tip Sieraden maken met handige tangen tip
  • Verzamelen is creatief en geeft een doel Verzamelen is creatief en geeft een doel
  • Kaars kleuren door dippen in vloeibare was Kaars kleuren door dippen in vloeibare was
  • Dieren fotograferen handige tips en weetjes Dieren fotograferen handige tips en weetjes
hobby

Zelf een unieke Valentijnskaart maken

Wilt u een originele Valentijnskaart versturen naar uw geliefde? Deze kunt u gemakkelijk maken via de kaartensite Greetz. Op de pagina met Valentijnskaarten kunt u verschillende kaarten uitkiezen die zeer geschikt zijn voor de Valentijn.  Het bijzondere van deze kaarten is eigenlijk dat het niet gaat om kaarten, maar om sjablonen die u zelf kunt aanpassen.
Door een foto van hem, van haar of van jullie beiden te uploaden en in de kaart te kunnen verwerken kunt u gemakkelijk een persoonlijke en unieke Valentijnskaart maken. Met bijvoorbeeld als resultaat de bovenstaand afbeelding.
Een leuk geschenk waarbij je natuurlijk ook makkelijk je eigen creativiteit kwijt kunt. Registreer nu bij Greetz voor 20% korting op alle kaarten én ontvang een gratis postzegel.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?