U bevindt zich hier: Home » evenementen » Huishoudbeurs 2012 van 18 t/m 26 februari

Huishoudbeurs 2012 van 18 t/m 26 februari

Geschreven door Elenea

Ik ben wel eens op de Huishoudbeurs geweest. Ik verbaas mij altijd weer over de drukte en de vele vrouwen die met gratis monsters en folders in grote zakken onder de arm over de beurs sjouwen. Maar de Huishoudbeurs belooft ieder jaar weer een succes uitje te zijn.

Van 18 tot en met 26 februari 2012 wordt de Huishoudbeurs gehouden in Amsterdam RAI. Je vindt er alles over mode, verzorging, wonen, vrijetijd en culinair. Kom samen met je vriendin shoppen en uitproberen bij 400 ‘winkels’ onder één dak. Bekijk samen de laatste mode en geniet van de live optredens. Volg één van de workshops en proef de diverse hapjes en drankjes. En niet te vergeten… profiteer van de scherpe beursaanbiedingen! Wist je dat je met je entreebewijs voor de Huishoudbeurs van 22 t/m 26 februari ook toegang krijgt tot de Negenmaandenbeurs?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com