U bevindt zich hier: Home » eropuit » Uitje voor het hele gezin

Uitje voor het hele gezin

Geschreven door Elenea

Over het algemeen hebben vrouwen niet zo veel met auto’s. De belangrijkste criteria voor de vrouw zijn : Als de auto maar start wanneer je hem nodig hebt en in ieder geval moet de auto een veilig imago hebben. Misschien goed om paps en zoonlief eens verbaasd te laten staan en te verrassen om naar deze unieke tentoonstelling en museum te gaan met het hele gezin !!!!.

Het prachtige nieuwe Louwman Museum in Den Haag belicht in een tentoonstelling, van 17 februari t/m 15 april 2012, de maatschappelijke en culturele betekenis van de auto, aan de hand van spraakmakende reclamecampagnes uit binnen- en buiteland. “Blij dat ik rij, 125 jaar autoreclame” is de eerste overzichtstentoonstelling over autoreclame die in Nederland georganiseerd wordt. De tentoonstelling neemt je mee langs Stijl en Status, Big is Beautuful, Klein maar Fijn en De Vrouw en de Auto.
Dus interessant voor het hele gezin.
Via de site www.blijdatikrij125.nl kan worden gestemd op de leukste autoreclame.

Is de tentoonstelling voorbij, niet getreurd, want het museum heeft een schat aan oudste privé-collectie automobielen. Lees alle actuele informatie bij louwmanmuseum.nl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sY8o14n7Fdc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YtYpImVEr6E[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com