U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Maak het je gemakkelijk: Extra korting Huishoudbeurs

Maak het je gemakkelijk: Extra korting Huishoudbeurs

Geschreven door Elenea

Handige hulpjes en het allerlaatste nieuws op het gebied van het huishouden, koken, mode en verzorging. De jaarlijkse Huishoudbeurs heeft een gigantische aantrekkingskracht op iedereen die zich in het dagelijks leven bekommert om het reilen en zeilen van het gezin. Dit jaar vindt de beurs plaats van 18 tot en met 26 februari 2012 in de Amsterdam RAI. Gaat de entreeprijs je huishoudgeld te boven?
Zoek dan naar Korting Huishoudbeurs voor extra lage prijzen bij uitmetkorting.nl

Vriendinnendag
Klaag je met je vriendinnen ook wel eens over het huishouden en wil je jezelf eens flink in de watten leggen? De oplossingen voor je huishoudelijke problemen en een heerlijke verwendag liggen op de huishoudbeurs op je te wachten! Nodig daarom al je vriendinnen, zussen, dochters en collega’s uit en vind samen uit hoe je zelf sushi maakt, welke kleding volgend jaar in de mode is, hoe je van je overtollige pondjes af komt en welke keukenproducten nieuw op de markt zijn gekomen in de afgelopen maanden.

Gezellige dag
Behalve om het huishouden, draait de beurs vooral om het hebben van een gezellige dag en sta je als bezoeker centraal. Je bent er eens lekker uit en geniet van goed gezelschap. Om je dag nog leuker te maken, komen ieder jaar weer bekende Nederlandse artiesten voor je zingen en zijn er verschillende workshops te volgen. Zo zie je hoe je van drijfhout en kralen een eigentijdse decoratie maakt voor je huis en leer je cupcakes decoreren als een banketbakker. De Huishoudbeurs richt zich dus absoluut niet alleen op koken en schoonmaken, maar stipt ook de leukere kanten van het leven aan! Inrichting, moderne styling en je persoonlijke verzorging komt allemaal aan bod.

Demonstraties
Natuurlijk kun je de producten op de beurs eerst bekijken tijdens een interessante demonstratie. Want hoe werkt het product nou precies? Anders dan in de winkel kun je allerlei vragen stellen over je nieuwe aankoop. Zo zie je bijvoorbeeld hoe je zelf met uiterste precisie kunstnagels plaatst en legt een professional je haarfijn uit hoe je het best je oogschaduw aan kan brengen.

Lekker eten
Je eigen lunchpakket kun je thuis laten wanneer je een bezoek brengt aan de beurs, er is namelijk van alles te krijgen! Van een simpel broodje kaas tot een lekkere vette snack of het allernieuwste maaltijdpakket waarmee je een makkelijk maaltje kookt. Ook voor exclusieve etenswaren kun je uitstekend terecht op de beurs, en geen maaltijd is compleet zonder een koel wit wijntje of een bruisend glas prosecco.

Dus uit met korting via uitmetkorting.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com