Gerelateerde artikelen

  • Patat Pizza Pannenkoek feestje organiseren Patat Pizza Pannenkoek feestje organiseren
  • Grote bril maken als Sinterklaas surprise Grote bril maken als Sinterklaas surprise
  • Danspaar maken als Sinterklaas surprise Danspaar maken als Sinterklaas surprise
  • Beeldhouwen kinderfeestje thuis organiseren Beeldhouwen kinderfeestje thuis organiseren
  • Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint
  • Tips voor een lange autorit tijdens zomervakantie Tips voor een lange autorit tijdens zomervakantie
moeders

Samen met je kinderen creatief iets leuks maken !

Op zoek naar een nieuwe activiteit samen met de kinderen?  Met de koude dagen in het geheugen en de voorjaarsvakantie in zicht, een leuke binnenactiviteit: Bloemen binden. Met bloemen binden kun je samen heerlijk knutselen én het is helemaal niet moeilijk. Voor het gemak hebben we een speciale handleiding Bloemen Binden gemaakt waarin alle stappen worden doorlopen. Neem eens een kijkje op de website boeketcadeau.nl naar de verschillende bloemstukken en ga lekker met je kinderen aan de slag.

Het eindresultaat staat ongetwijfeld hartstikke leuk in huis of is een leuk cadeau aan opa en oma!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?