U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Peuterwekker met nog even slapen lampje

Peuterwekker met nog even slapen lampje

Geschreven door Elenea

Ik heb twee van deze wekkers gekocht voor onze tweeling Kai en Isa; een blauwe en een roze. En succes verzekerd !!! De peuterwekker tikt niet en maakt geen geluid, mits je daar zelf voor kiest bij de wekkerfunctie. Deze wekker combineert de bekende Kidsleep formule met het – nog even slapen lampje – met een klok. Hierdoor weten de kinderen wanneer ze mogen opstaan, maar leren ze ook direct spelenderwijs klokkijken.

’s Nachts is het lampje achter het slapende mannetje aan. Hierdoor weet het kindje dat hij of zij nog even moet gaan slapen. Zodra het tijd is om op te staan gaat het lampje achter het wakkere mannetje aan.

Omdat er op de klok staat aangegeven hoe laat je kindje wakker mag worden, is het gemakkelijk voor je kindje te zien hoe lang hij of zij nog moet wachten voordat ze op mogen staan. Zo leren ze ook besef van tijd. De Kidsleep Klok/wekker heeft een analoge en een digitale klok.

De Klok/wekker heeft 3 alarm geluiden: trein, haan of fluitende vogeltjes. Het geluid hiervan wordt geleidelijk harder totdat je kindje wakker wordt. De Klok is ook zonder geluid te gebruiken.

Bestellen doe je bij gemakkeluk.nl/kidsleep-klok-en-wekker-roze-of-blauw

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com