Gerelateerde artikelen

  • Klok op muur schilderen en een wijzerklok Klok op muur schilderen en een wijzerklok
  • Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen
  • Muur decoreren met gratis klok sjabloon Muur decoreren met gratis klok sjabloon
  • Perspectief tekenen huizen in straat Perspectief tekenen huizen in straat
  • Patroon schilderen en pattern painting kan iedereen Patroon schilderen en pattern painting kan iedereen
  • Roos tekenen doe je zo, snel en makkelijk Roos tekenen doe je zo, snel en makkelijk
moeders

Peuterwekker met nog even slapen lampje

Ik heb twee van deze wekkers gekocht voor onze tweeling Kai en Isa; een blauwe en een roze. En succes verzekerd !!! De peuterwekker tikt niet en maakt geen geluid, mits je daar zelf voor kiest bij de wekkerfunctie. Deze wekker combineert de bekende Kidsleep formule met het – nog even slapen lampje – met een klok. Hierdoor weten de kinderen wanneer ze mogen opstaan, maar leren ze ook direct spelenderwijs klokkijken.

’s Nachts is het lampje achter het slapende mannetje aan. Hierdoor weet het kindje dat hij of zij nog even moet gaan slapen. Zodra het tijd is om op te staan gaat het lampje achter het wakkere mannetje aan.

Omdat er op de klok staat aangegeven hoe laat je kindje wakker mag worden, is het gemakkelijk voor je kindje te zien hoe lang hij of zij nog moet wachten voordat ze op mogen staan. Zo leren ze ook besef van tijd. De Kidsleep Klok/wekker heeft een analoge en een digitale klok.

De Klok/wekker heeft 3 alarm geluiden: trein, haan of fluitende vogeltjes. Het geluid hiervan wordt geleidelijk harder totdat je kindje wakker wordt. De Klok is ook zonder geluid te gebruiken.

Bestellen doe je bijĀ gemakkeluk.nl/kidsleep-klok-en-wekker-roze-of-blauw

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?