Gerelateerde artikelen

  • Permanent ontharen en verschil IPL en Laser Permanent ontharen en verschil IPL en Laser
  • Chronisch slaaptekort bij moeders Chronisch slaaptekort bij moeders
  • Den Haag en shoppen tot middernacht Den Haag en shoppen tot middernacht
  • Vintage kleding kinderen en grow ups Vintage kleding kinderen en grow ups
  • Kredietcrisis en thuis leuke dingen doen. Low budget tips. Kredietcrisis en thuis leuke dingen doen. Low budget tips.
  • Laptoptas voor vrouwen en moeders Laptoptas voor vrouwen en moeders
moeders

Verwendag voor vrouwen met kanker

Stichting Viva la Donna is een kleine, transparante organisatie die staat voor het verbeteren van de levenskwaliteit van vrouwen die getroffen zijn door kanker. Ongeacht het type kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. Dat doet de stichting door verwenprojecten op te zetten, aandacht te vragen voor verwenzorg en het geven van voorlichting.

Viva la Donna Day 
Dit is een verwendag waarop vrouwen die getroffen zijn (geweest) door kanker op ruim 800 locaties een gratis verwenbehandeling kunnen ontvangen. Zo’n behandeling kan variëren van een massage tot een yogales of manicurebehandeling.

Verwenzorg als essentiële vorm van nazorg
In de zware periode na de diagnose kanker hebben veel vrouwen te maken met emoties als boosheid, verdriet en onzekerheid. Later voelen ze de druk om ‘gewoon’ door te gaan. Voor (ex-)kankerpatiënten is echter niet alleen het overleven belangrijk, maar ook de kwaliteit van leven. Verwenzorg biedt hen de ontspanning die ze op dat moment nodig hebben. Het zorgt voor kracht en geeft hen het gevoel er te mogen zijn. Een concrete en simpele manier om de levenskwaliteit van vrouwen met kanker direct te verbeteren.

Aanmelden voor een gratis verwenbehandeling
Op de website www.vivaladonna.nl kunnen vrouwen in de rechter kolom een verwenbehandelaar opzoeken. Daarbij kan gezocht worden op postcode, regio of branche. Vervolgens kunnen vrouwen zelf een afspraak maken bij de beauty- of wellnessprofessional van hun keuze.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?