Gerelateerde artikelen

  • Mini hoge hoed maken voor de jaarwisseling Mini hoge hoed maken voor de jaarwisseling
  • Moderne weefkunst tentoonstelling Moderne weefkunst tentoonstelling
  • Kleurplaten jaarwisseling Kleurplaten jaarwisseling
  • Kinderfilmfestival door heel Nederland Kinderfilmfestival door heel Nederland
  • Kasteelfeest en hoe larpen Kasteelfeest en hoe larpen
  • Kindercorso en bloemencorso Kindercorso en bloemencorso
eropuit

Dansen en dansfestival in Den Haag

Weet je dat er het hele jaar door uiteenlopende dansactiviteiten voor een breed publiek georganiseerd worden in Den Haag. Al deze activiteiten worden bekroond met het Holland Dance Festival, jaarlijks dansfestival in januari/februari met een sterke en verrassende programmering voor een breed publiek. Het is het grootste internationale dansfestival van Nederland en een van de belangrijkste festivals van de wereld.
Voor het actuele programma en alle up-to-date informatie surf je naar
holland-dance.com/festival

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tvdh8hSmE3A[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?