U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Margriet evenement in Hoofddorp

Margriet evenement in Hoofddorp

Geschreven door Elenea

Weekblad Margriet organiseert het event “Margriet Theater op Tafel“. Naast hét Boekenweekfeest is er dit jaar ook Hét Mode & Beautyfeest, waar modeshows en optredens elkaar afwisselen aan, op en over de honderd meter lange tafels.

Hét Boekenweekfeest
(op za 17 maart 2012 van 16.00 – 20.00 uur (voorprogramma van 14.00 – 16.00 uur).
Een bijzonder feest met interviews met en voorleessessies van bekende auteurs, zó aan tafel. Gasten zijn Eva Posthuma de Boer, Marion Pauw, Saskia Noort, Loes den Hollander, Hans Dorrestijn, Susan Smit, Hella de Jonge, Joke van Leeuwen, Rick de Leeuw en Erik Jan Harmens. Verder is er ook muziek: optredens van Wouter Hamel, Jester of the King, én een muzikale boekenquiz door Eva Posthuma de Boer.
En ook: een bijzondere thee-act • een heerlijk driegangendiner • unieke schrijfworkshops • natuurcollege door Hans Dorresteijn • signeersessies en de mogelijkheid om boeken te kopen.

Hét Mode & Beautyfeest
op zo 18 maart 2012 van 13.00 – 17.00 uur (voorprogramma van 11.00 – 13.00 uur)
Een zinderende middag waar op en over de tafels, tijdens de driegangenlunch, de experts van de Mode Alliance en Club BRILLANT laten zien hoe de garderobe weer up-to-date gemaakt kan worden met slechts een paar items. Ook geven professionele haar- en make-upartiesten tips. Klapper van de middag wordt de show van de talentvolle jonge Nederlandse ontwerper Mattijs. Hij presenteert een deel van de modeshow die hij onlangs in de Heineken Music Hall liet zien, live op onze catwalk.
En ook: diverse workshops en trendpresentaties met oa: de do’s en dont’s van de mode volgens stylist Maik de Boer • hoe voorkom je een miskoop • moderuilbeurs door Ecofabs (met workshop catwalklopen en visagie!) • muziek en dans.

Alle actuele informatie lees je bij margriet.nl/theateroptafel

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com