U bevindt zich hier: Home » eropuit » Filmtip: "This Means War" is romantische komedie

Filmtip: "This Means War" is romantische komedie

Geschreven door Elenea

Twee topagenten in dienst van de CIA hebben een duidelijk verschil in hun manier van werken. De een trekt altijd eerst een strategisch plan en de ander kiest voor eerst schieten, dan vragen. Het succes in hun werk geldt niet voor hun privéleven. Als de dag er op zit, is er niemand thuis.

Het lot brengt de twee mannen in contact met één vrouw. Via een datingsite komt één topagent in contact met Lauren. Het toeval is dat ook de tweede topagent Lauren ontmoet. Al gauw komen de CIA-agenten erachter dat ze allebei met dezelfde vrouw daten. Ze besluiten de keus aan Lauren over te laten. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Ze wenden al hun CIA-technieken aan, om elkaar af te troeven.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FsAqVvlR5DQ[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com