Gerelateerde artikelen

  • Kussen versieren met organza rozen Kussen versieren met organza rozen
  • Kerstuitjes in de kerstvakantie Kerstuitjes in de kerstvakantie
  • Film Die laatste zomer is prachtige roman Film Die laatste zomer is prachtige roman
  • Film Amy vertelt uniek levensverhaal Film Amy vertelt uniek levensverhaal
  • Romantisch Valentijn idee Romantisch Valentijn idee
  • Film Zurich vertelt een drama Film Zurich vertelt een drama
eropuit

Filmtip: "This Means War" is romantische komedie

Twee topagenten in dienst van de CIA hebben een duidelijk verschil in hun manier van werken. De een trekt altijd eerst een strategisch plan en de ander kiest voor eerst schieten, dan vragen. Het succes in hun werk geldt niet voor hun privéleven. Als de dag er op zit, is er niemand thuis.

Het lot brengt de twee mannen in contact met één vrouw. Via een datingsite komt één topagent in contact met Lauren. Het toeval is dat ook de tweede topagent Lauren ontmoet. Al gauw komen de CIA-agenten erachter dat ze allebei met dezelfde vrouw daten. Ze besluiten de keus aan Lauren over te laten. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Ze wenden al hun CIA-technieken aan, om elkaar af te troeven.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FsAqVvlR5DQ[/youtube]