U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Uniek persoonlijk kinderboek voor peuters en kleuters

Uniek persoonlijk kinderboek voor peuters en kleuters

Geschreven door Elenea

Het kinderboek ‘Aapje en ik spelen kiekeboe!’ is uniek omdat kinderen zelf de hoofdrol spelen. Niet alleen de naam van het kind wordt gebruikt. Maar het verhaal komt pas echt tot leven doordat ook zijn of haar portretfoto op de omslag en in alle afbeeldingen door het hele boek heen wordt verwerkt. Het boek is voor kinderen van 2 tot ongeveer 5 jaar. Dus een gepersonaliseerd kinderboekmet naam èn foto.

Over het boek
Els Sans-Lindner had al jaren de wens om een kinderboek te maken. De komst van haar zoontje inspireerde haar tot het schrijven en illustreren van ‘Aapje en ik spelen kiekeboe!’. Ze combineerde haar passie voor schrijven met haar liefde voor fotografie en vormgeven. En zo ontstond het eerste vrolijke en kleurrijke boekje voor haar zoontje Aiden; waarin hij samen met haar vroegere knuffel Aapje kiekeboe speelt. Op zijn zoektocht naar Aapje komt hij allemaal andere dieren tegen die zich op de raarste plekken hebben verstopt. Het boekje is helemaal gepersonaliseerd met naam èn foto. En wat is er nou leuker dan zelf de hoofdrol te spelen? Vriendjes en vriendinnetjes vonden het ook geweldig, waardoor er al snel bestellingen binnenkwamen. En zo werd ‘Aapje en ik’ geboren.
Bekijk hier het voorbeeldboek.

Hoe werkt het?
Het kinderboek wordt volledig in eigen beheer uitgegeven en is eenvoudig te bestellen via de website aapjeenik.nl
Er is alleen een goede digitale portretfoto nodig, die via de website geüpload kan worden. Daarnaast moet de naam van het kind worden ingevuld. En om het echt persoonlijk te maken, is er ruimte voor een berichtje van de afzender op de titelpagina in het boek. De levertijd is 2 weken.

De ‘Aapje en ik’ lijn
Naast het kinderboek zijn er ook vriendenboekjes en twee typen canvas schilderijen, Verjaardagstaart en Beestenboel, in een jongens- en meisjesuitvoering. Ook zijn er al weer genoeg ideeën voor het volgende kinderboek. ‘Aapje en ik’ moet uitgroeien tot een heuse lijn van kinderboeken en -cadeaus. Stuk voor stuk uniek, doordat ze gepersonaliseerd worden met naam èn foto.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com