U bevindt zich hier: Home » kinderkleding » Hippe meidenkleding in maat 128 tot en met 164

Hippe meidenkleding in maat 128 tot en met 164

Geschreven door Elenea

De hippe zomercollectie 2012 van PuckUnlimited, “Mille fleur”,  heeft vrolijke bloemetjes in appelgroen en oud roze en heel veel schitterend wit om te combineren met jeans. Trendy meidenkleding om naar school te dragen, maar ook perfect voor een dagje strand of tijdens de vakantie. Zoals iedere collectie van het mooie meidenmerk zijn alle kledingstukken uitstekend met elkaar te combineren. Een tuniek, topje, jurk met legging of zalig zachte jeans in lichte wassing. Alles past perfect bij elkaar. Mix en match! En ben je toch even het modespoor bijster, dan helpt de handige online functie op puckunlimited.nl met combinaties maken.
Tijdens stralend zonnige en warme dagen draagt zo’n wit jurkje met spaghetti bandjes of hippe tricot broek,  ‘relax broek’, met iets verlaagd kruis geweldig.
Laat die zomer maar komen…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com