U bevindt zich hier: Home » kinderkleding » Badkleding en kleding voor kinderen

Badkleding en kleding voor kinderen

Geschreven door Elenea

Kinderen en dus ook de moeders genieten van de zomer met vrolijk gekleurde jurkjes met bloemenprints, shorts in alle kleuren en natuurlijk lekker springen, rennen en zwemmen in vrolijke badkleding. De  Claessen’s (zomer)collectie is super uitgebreid .

Voor de meiden prachtige zomer jurkjes, rokjes & tops in mooie zomerse kleuren; Aqua Checks & Flowers of pittig Rood/Wit geruit. De capri voor de meiden van wit tricot katoen wordt al veel verkocht! Deze is dan ook super makkelijk te combineren met alles, makkelijk te wassen en belangrijk de capri draagt ook prettig!

Voor de jongens is er het thema Hawaii; een prachtige short in een mooie kleur blauw met een te gekke print, bijpassende shirts & ondergoed.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com