U bevindt zich hier: Home » gezondheid en kind » Innovatie kinderhelm zelf pimpen en customizen

Innovatie kinderhelm zelf pimpen en customizen

Geschreven door Elenea

De toenemende behoefte aan veiligheid en wetgeving omtrent het dragen van een helm wordt gestimuleerd. Ook kinderen moeten gestimuleerd worden om een helm pro actief te willen dragen. Deze helm is geschikt voor verschillende straat-, sneeuw- en watersporten zoals fietsen, skiën, snowboarden, skateboarden, kitesurfen, wakeboarden en kanoën.

Deze kinderhelm is verkozen tot finalist van de ‘Brand New Award 2012’. Deze innovatieve helm kan online besteld worden via de website egghelmets.com of gekocht worden in verschillende fiets-, ski-, sport- en lifestylewinkels of bij kinderhelmen.com Dit is dé universele innovatieve ‘customizable’ helm van zeer hoogwaardige kwaliteit voor kinderen. Het is een combinatie van uniek Nederlands design met veiligheid, comfort en plezier.

De helm heeft een geheel eigen retro-look en ‘customization’-systeem zodat het uiterlijk in eenvoudige stappen is aan te passen met behulp van ‘skins’ en ‘add-ons’.

  • ‘Skins’ zijn naadloos passende hoesjes van hoogwaardige stretch stof met een eigentijdse print die over de helm worden bevestigd.
  • ‘Add-ons’ van zacht rubber, zoals een kroontje, zonneklep of riddertooi, zijn accessoires die door de skin op de helm worden geklikt.

Verschillende combinaties maken de helm nog leuker en persoonlijker. De basis collectie voor het seizoen 2012/2013 bestaat uit acht ‘skins’ en zes ‘add-ons’.

De pasvorm en het gebruikersgemak worden verder bevorderd met een geavanceerd ventilatiesysteem, een opblaasbare voering en een geïntegreerde ‘one touch lock’. De helm wordt volledig in Nederland geproduceerd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com