U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Dagje uit naar het zwembad

Dagje uit naar het zwembad

Geschreven door Elenea

Tropicana was een echt begrip in Nederland. Dit subtropische zwembad was één van de attracties die je misschien wel als kind samen me je ouders hebt bezocht. Jammer genoeg heeft Tropicana in 2010, alweer ruim een jaar geleden,  de deuren definitief gesloten.

Gelukkig zijn er in Nederland nog genoeg andere bijzondere zwembaden. Eentje hiervan springt er nog steeds bovenuit. Het Tikibad in Wassenaar is met alle glijbanen, stroomversnellingen en kinderbanen populair bij jong en oud.

Een absolute aanrader om eens te bezoeken. Niet voor niets staat het Tikibad ook in
de top 10 van leukste waterparken van Europa!

Robin

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com