U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Veilig op reis armband voor jongens en meisjes

Veilig op reis armband voor jongens en meisjes

Geschreven door Elenea

Zijn dit Frutsels? Frutsels zijn : een kleinigheid, een modieus toevoeginkje of een overbodig toevoeginkje. Ik vind dat ALLE peuters en kleuters een ‘veilig op reis’ armbandje om moeten als ze aan je aandacht zouden kunnen ontsnappen !!!!

Kennen jullie deze speciale armbandjes voor kinderen op vakantie. De armbandjes zijn met de hand gemaakt en het 06-nummer van de ouders is er in verwerkt. Het armbandje wordt op aanvraag gemaakt in de kleuren die jij wil. Dus ieder armbandje is uniek en past helemaal bij de stijl van jouw kind. Dus voor het kind een plezier om te dragen.

Kies voor een jongetje stoere kleuren en materialen !!!
De armband is verkrijgbaar bij gooischefrutsels.nl 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MvsaHb-uXZU[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com