U bevindt zich hier: Home » eropuit » Filmtip: "Les bien-aimés" is boeiende Franse film

Filmtip: "Les bien-aimés" is boeiende Franse film

Geschreven door Elenea

Een boeiende Franse film over een moeder en dochter die allebei een nogal tumultueus liefdesleven hebben. Moeder in Parijs in de jaren zestig en dochter, 30 jaar later, in Londen. Beide vrouwen vallen op mannen die hun liefde niet beantwoorden. Hoe dramatisch kan het zijn !!!

Gemist in de bioscoop, geen nood,
bestel hier de DVD “Les biens-aimés”.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WJ_h5cDN-UU[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?