U bevindt zich hier: Home » eropuit » Naar buiten met de kinderen en leuke dingen doen

Naar buiten met de kinderen en leuke dingen doen

Geschreven door Elenea

Maak het naar buiten gaan met de kinderen leuk en spannend. Haal iedereen achter die computer vandaan en maak kennis met de natuur! Er valt namelijk veel te beleven voor jou en je gezin. En je kinderen voelen zich na een dagje in de natuur vrolijker en fitter.
Scharrelkids helpt je daar bij :  “Om kinderen voor langere tijd voor de natuur te interesseren, is het belangrijk dat ze natuur met plezier associeren. Waterdiertjes zoeken is altijd leuk! Bramen plukken en zelf jam maken ook. Je eigen oprechte enthousiasme is aanstekelijk en dat is veel waard bij het leren over de natuur.”

Bij scharrelkids.nl helpen ze je op weg en je vindt er een overzicht van natuurlijke speelplekken in Nederland bij jou in de buurt. Ze willen je inspireren met veel tips en ideeën. Ontdek. Heb lol! Want plezier is het aller belangrijkst.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com